Venster sluiten

Herroeping van het abonnement

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je de dienst hebt afgenomen.

Herroeping van het betaalde abonnement
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een eenduidige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen dat je een beroep doet op je herroepingsrecht. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons opgestelde modelformulier voor herroeping (zie link onderaan deze pagina), maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je de betaling onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing om de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Er zullen in ieder geval geen kosten in rekening worden gebracht voor jou. 

Je kunt het formulier opsturen naar:

Relatieplanet Nederland B.V.
t.a.v. Afdeling klantenservice
Basisweg 30
1043 AP AMSTERDAM
onder vermelding van je klantnummer/oproepnummer

Ook kun je het formulier ingevuld per mail sturen naar klantenservice@relatieplanet.nl (ondertekenen is dan niet nodig). 

Is dit niet het antwoord dat je zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice!
Zij staan dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur voor je klaar.
Mogelijk gemaakt door Zendesk