Venster sluiten

Hoe verwijder ik mijn inschrijving?

Je overweegt je account bij Relatieplanet te verwijderen. Ben je ervan op de hoogte dat je je account ook tijdelijk kunt deactiveren?

Enkele voordelen van het deactiveren:
- Je hoeft je niet helemaal opnieuw in te schrijven;
- Je account is op ieder gewenst moment weer te activeren;
- Je profiel is niet zichtbaar in de zoekresultaten van anderen;
- Al je contacten, favorieten, blokkades en instellingen blijven behouden;
- Betaald? Je betaalde abonnement gaat niet verloren.

Hoe deactiveer ik mijn inschrijving?
1. Klik rechtsboven op je gebruikersnaam;
2. Klik in het menu eronder op 'Mijn inschrijving beheren';
3. Klik rechts naast 'Profielstatus' op 'Wijzig';
4. Selecteer 'Gedeactiveerd, niet zichtbaar en offline';
5. Klik op 'Opslaan' om dit te bevestigen;
6. Na invoer van je wachtwoord wordt je inschrijving gedeactiveerd.

Je kunt je account weer actief maken door in te loggen.

Inschrijving definitief verwijderen?
Wil je je inschrijving definitief verwijderen, dan dien je deze eerst te deactiveren. Je ontvangt hiervan een bevestiging op je e-mailadres. In die mail vind je een link voor het definitief verwijderen van je inschrijving.

Heb je vragen over je inschrijving?
Neem dan contact op met de klantenservice via het contactformulier of bel voor Nederland naar 050 501 80 80 of voor België naar 033 03 70 17. Wij zijn van maandag t/m zondag bereikbaar van 09.00 tot 23.00 uur.

Is dit niet het antwoord dat je zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice!
Zij staan dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur voor je klaar.
Mogelijk gemaakt door Zendesk