Venster sluiten

Hoe kan ik mij inschrijven?

Om gebruik te kunnen maken van Relatieplanet dien je je eerst in te schrijven. Je doet dit GRATIS en gemakkelijk via onze homepage. Klik rechtsboven in scherm op de knop 'Gratis lid worden'.

Vul de gevraagde gegevens in en bevestig dit door onderin op de knop 'Start' te klikken.

Na het inschrijven wordt er een e-mail naar je toegezonden met daarin een link om je e-mailadres te bevestigen. Geen mail ontvangen? Controleer in dat geval altijd even de map spam en/of ongewenst.

Is dit niet het antwoord dat je zoekt? Neem dan contact op met onze klantenservice!
Zij staan dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur voor je klaar.
Mogelijk gemaakt door Zendesk